Vice-praeses

Anke2

Anke Claessens
Vice-Praeses

 

Hela hola, mag ik nu echt dé vice- praeses van K.D.A. voorstellen? Wat een eer! Anke is een studente biochemie (beetje eeeiiih) die zonder enig probleem door haar studies zal geraken. Over dit woest wijf valt niet veel slechts te zeggen enkel dat je beter uit haar buurt blijft als ze honger heeft. de afgelopen twee jaar heb ik haar niet enkel ervaren als een zeer intelligent en sportief iemand, maar vooral als een moeder/zuster- figuur die zorg draagt voor iedereen die ze lief heeft.
Begrijp me niet verkeerd, ondanks haar verantwoordelijk gedrag is dit woest wijf ook niet vies van stevig te boiten en vaak mee het zwijn uit te hangen. Dit heeft ze onder andere bewezen de afgelopen twee skireizen die ik met haar (en de rest van de boitsquad) heb mogen meemaken tijdens de lesvrije week. Wat ik ook sterk aanraad is om tijdens een cantus dicht in haar buurt te zitten, zo verzeker je jezelf van een topavond! Door met je te “dobbelen”, te “vingeren” of “schaar, steen, papier” met je te spelen zal Anke er persoonlijk voor zorgen dat je de cantus goed choco verlaat. Ikzelf ben benieuwd naar de manier waarop ze de cantus zal moeten overnemen van onze praeses (haar geliefde Stephan) wanneer deze helemaal naar de kloten is (Dit zal op de overdracht al zeker bewezen worden) ;).

Anke is zeker niet op haar mondje gevallen, wat maakt dat je beter geen discussie aangaat met haar aangezien deze moeilijk te winnen valt. Ze zal nooit haar mening proberen opdringen bij andere mensen maar zal zelf ook niet snel van haar standpunt afwijken. Als er iets op je lever ligt twijfel er dan zeker niet aan om eens te praten met haar over je probleem. Goed luisteren en eerlijke raad geven zijn hiervoor belangrijke eigenschappen, waarover zij toevallig beschikt.
Om al deze redenen ben ik er zeker van dat de functie vice- praeses haar op het lijf is geschreven, ze zal haar taken vol enthousiasme en tot in de puntjes uitvoeren. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking en weet dat we met heel het praesidium er een topjaar van zullen maken.

Dixit, Tom

_____________________

 

Advertenties